Kompot z rabarbaru.


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
1 Ocen

Ilość porcji: 4
A może kompot z rabarbaru? Pyszny i aromatyczny. Najbardziej uwielbiam gorący.
Składniki:
50 dag rabarbaru
woda
cukier do smaku
1 łyżka miodu prawdziwego
1 łyżka cukru z prawdziwą wanilią
Sposób przygotowania:
1. Rabarbar oczyścić i umyć, następnie przełożyć do garnka, zalać wodą ( około 2 litry ). Gotować do miękkości rabarbaru.
2. Następnie dodać miód, cukier z wanilią i cukier do smaku.
3. Dokładnie wymieszać i przykryć pokrywką. Odstawić na chwilę, żeby nabrał aromatu.
4. Przed podaniem kompot przecedzić.
# Tagi:
Autor: babeczka35
Polecamy również

Kompot z rabarbaru.
A może kompot z rabarbaru? Pyszny i aromatyczny. Najbardziej uwielbiam gorący.Zobacz więcej przepisów na:
Kompot z rabarbaru

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.