Przekąska z łososia na cieście francuskim

Przekąska z łososia na cieście francuskim

Ocena:

1 Ocen

portions

Ilość porcji: 8

Szybka przekąska z ciasta francuskiego na słono.

Składniki:


ciasto francuskie 1 opakowanie
łosoś wędzony plastry 100 gram
twarożek 150 gram
sól do smaku
ogórek

Sposób przygotowania:

  • z ciasta francuskiego wycinam 8 kwadratów piekę w 200 stopniach 10 minut
  • twarożek przekładam do miseczki doprawiam solą .
  • do rękawa cukierniczego przekładam twarożek
  • wyciskam po porcji serka na upieczone ciasto
  • plastry łososia kroję i układam na masę 
  • dekoruję plastrem świeżego ogórka i rzeżuchą.

 

Autor: joanna1974

Polecamy również

przekaska-z-lososia-na-ciescie-francuskim

Przekąska z łososia na cieście francuskim

Szybka przekąska z ciasta francuskiego na słono.
chefs hat

Ostatnio dodane

warszawa-stawia-na-zdrowie

Warszawa stawia na zdrowie

Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
jak-zrobic-kluski-na-parze

Jak zrobić kluski na parze

Oto  jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam   p...
ekspresy-cisnieniowe-de-longhi-domowa-kawiarnia-w-zasiegu-reki

Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki

Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
hurtownia-cukiernicza-miejsce-dzieki-ktoremu-stworzysz-unikatowe-wypieki

Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki

Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
pyszne-zawijance-z-rodzynkami

Pyszne zawijańce z rodzynkami

Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.
salatka-jarzynowa-proste-i-szybkie-danie-na-kazda-okazje

Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję

Zdrowe i smaczne sałatki od niepamiętnych czasów goszczą już na naszym stole. Okazuje się, że część z nich stała...

Polecamy nasze przepisy