Suszone grzyby


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 2
Suszone grzyby to podstawa wigilijnego barszczu a także cenny dodatek do farszu na pierogi.
Składniki:
grzyby leśne
Sposób przygotowania:
1. Grzyby delikatnie umyć, oczyścić, pokroimy w plasterki i rozkładać w suszarce spożywczej.
2. Suszyć ok 12 godzin.
3. Przekładać do słoika i zakręcać.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również

Suszone grzyby
Suszone grzyby to podstawa wigilijnego barszczu a także cenny dodatek do farszu na pierogi.Zobacz więcej przepisów na:
suszone grzyby

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.