Kapusta kiszona to naturalny probiotyk, znakomite źródło witaminy C, a sok z kapusty kiszonej jest znany z właściwości leczących kaca :) Surówka albo bigos z własnej kapusty kiszonej są bezkonkurencyjne! Ukiszenie tradycyjnej kiszonej kapusty to łatwizna. Wystarczy poszatkować kapustę, dodać dodatki i porządnie ubić w naczyniu - wiadrze lub zwykłym słoiku. Oto cała filozofia!
Aby zrobić tradycyjnie kiszoną kapustę należy:
Potem wystawić w chłodniejsze miejsce (10-15 stopni C)
Kapusta kiszona z imbirową nutą
Przepis na kiszoną czerwoną kapustę
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu